Contact

Voor contact, bijvoorbeeld een afspraak om (vrijblijvend) te bespreken wat ik zou kunnen betekenen, stuur me gerust een berichtje: info@iljayogaenzo.nl (je kunt dit mailadres dan het beste aan je adressenlijst/contactpersonenlijst toevoegen, anders komen mijn mailtjes in de spam terecht)

Of bel: 0646235117

 

Iljayoga enzo

KvK-nummer 60556536

Algemene voorwaarden:

  • Betaling geschiedt voorafgaand aan een lessenserie, waarover je altijd vantevoren van mij bericht ontvangt over het aantal lessen en de mogelijkheid voor een strippenkaart en het verschuldigde bedrag;
  • Lesgeld kan niet worden gerestitueerd; 
  • Iljayoga enzo behoudt zich het recht om een les te laten vervallen wegens ziekte of onvoorziene omstandigheden. Er zal altijd worden gezocht naar een oplossing, bijvoorbeeld in de vorm van een vervangende les. 

Eigen risico:

Omdat lichaamsbewustzijn en met aandacht bezig zijn altijd centraal staan bij wat ik doe, en ik daar ook zeer de nadruk op leg, is deelname aan de lessen/activiteiten van Iljayoga enzo geheel op eigen risico. Luisteren naar je lichaam en daar ontspannen mee omgaan is waar mijn lessen om draaien. Iljayoga enzo/Ilja Tigchelaar kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke blessures, ongevallen of materiële schade die al dan niet direct of indirect in verband gebracht kunnen worden met deelname aan de lessen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie